Allergie Recepten

Wat kan nog eten als je lactose intolerantie, koemelkallergie of enig andere voedselovergevoeligheid hebt? Neem een kijkje in de allergie recepten van Marloes Collins in haar Allergie Kookboek en leer hoe je makkelijk recepten kan aanpassen aan één of meerdere voedselallergieën:

Het hele jaar door lekker eten, ook als je allergisch bent voor gluten, tarwe, lactose, koemelk, kippenei, vis of schaal- en schelpdieren, soja, pinda’s of noten? Met het Allergie Kookboek kan dat.

Allergie ReceptenMarloes Collins is de oprichter van de online AllergieSupermarkt.nl waar je afhankelijk van je allergie toch veilig voedsel en andere producten kan kopen, denk maar aan matrassen.

Deze site is dan weer onderdeel van AllergiePlatform.nl waar je niet alleen informatie vind over de meeste allergieën, maar waar je ook met anderen ervaringen kan uitwisselen.

Haar Allergie Kookboek is ideaal voor iedereen die niet naar haar workshops en trainingen kan komen uit haar AllergieAcademie. Haar kookworkshop ‘Koken met een allergie’ is leerrijk voor mensen met een voedselgevoeligheid, alsook
voor hun familieleden en vrienden.

Allergie Kookboek
Auteur Marloes Collins
Uitgeverij Terra – Lannoo
168 blz.- prijs 19.95€
ISBN 978 90 8989 236 2
NUR 443

Geef een Reactie

*