Best innovative cookbook: Hobbykok Inge Van de Vyver

De Gourmand Cookbook Awards geeft Inge Van de Vyver’s kookboek ‘Snel en creatief koken voor je gezin’ de ‘Best innovative cookbook’ award. Ze dingt mee voor de Best in the World award die zal worden uitgereikt in maart 2011.

Haar kookboek verscheen pas in September dit jaar en Inge zelf werd pas bekend toen ze vorig jaar deelnam aan het VTM kookprogramma De Beste Hobbykok van Vlaanderen, onder het waakzaam oog van chefs Peter Goossens en Sergio Herman.

Snel en Creatief Koken voor je GezinInge legt de nadruk op het creëren van snelle gerechten die mensen ook daadwerkelijk kunnen klaarmaken. Een gelijkaardige aanpak waarmee Jamie Oliver’s 2 maand oude kookboek Jamie in 30 Minuten nu reeds het snelst verkochte non-fictie boek aller tijden is: in 2 maand werden 735.000 stuks verkocht, dat is meer dan 10 duizend kookboeken per dag.

Inge’s mooi geïllustreerde recepten zijn eigenzinnig, verassend en origineel gebaseerd op ingrediënten uit de wereldkeuken. Het kookboek bevat 146 pagina’s, kost net geen 20 euro en is verkrijgbaar in de boekhandel: ISBN 9789460580444.

Geef een Reactie

*