Beter eten voor iedereen: van 17 tot 19 september 2010 in Den Bosch

Leer lekker en vooral beter eten in Den Bosch tijdens het Beter Eten 2010 festival. Voor iedereen die:

  • op zoek is naar beter en duurzaam geproduceerd voedsel
  • bewust wil leven en de band met zijn dagelijkse maaltijden wil herstellen of verbeteren.

‘Beter Eten voor Iedereen’ kadert binnen de nationale en Europese overheidsprogramma’s – Real Food – die het gezond eten van smakelijke, eerlijke, herkenbare, gezonde en duurzame voeding wil stimuleren.

Beter Eten 2010Deze consumentenbeurs vindt plaats in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch van 17 tot en met 19 september. Zowel producenten en consumenten kunnen elkaar ontmoeten en communiceren over de liefde voor het vak, respect voor de gezondheid van producten, van producenten en van consumenten.

Op een ruimte van 10.000 m2 kan je kijken, ruiken, proeven en genieten van prachtige producten waarvan de oorsprong bekend is. Tevens kan je terecht bij:

  • kookworkshops van top koks georganiseerd over hoe je lekker kan koken met streekproducten van bij ons
  • slagers en bakkers met ambachtelijk gemaakte producten
  • traditionele overheerlijke boerenkaasmakers en roomijsmakers.

De kinderen kunnen zich uitleven in speurtochten.

Waarom gaat dit alls door in Den Bosch? Omdat de Brabantse hoofdstad ‘s-Hertogenbosch dit jaar werd uitgeroepen tot Hoofdstad van de Smaak.

Voor meer informatie over deze 3 daagse Beter Eten voor Iedereen, bezoekt u de officiele website van http://www.betereten2010.nl.

Elke Week Nieuwe OnsKookboek.be Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen +100.000 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste email adres in:

Geef een Reactie

*