Tomatensalade Jamie Oliver

Makkelijk recept om lekkere tomatensalade van Jamie Oliver te maken zodat je goedkoop zal genieten van een snelle, ongelofelijk lekkere salade.

Snoep maken

SOS Piet laat zien hoe je zelf snoep kan maken van suiker, glucose en water. We geven er gelijk andere artisanale recepten bij om zelf snoep te maken zoals warme rek, noga, koffie karamellen en siroopballetjes.

Blinde vinken van Jeroen Meus en Sofie Dumont

Sofie neemt het blinde vinken recept van Jeroen Meus, doet extra een eitje bij onder het gehakt en eens te meer worden de verschillen tussen Dagelijkse Kost en De Keuken van Sofie kleiner en kleiner.

Pompoensoep Jamie Oliver

2 pompoensoep recepten van Jamie Oliver: een lekkere herfst pompoensoep met muskaatpompoen en kastanjes en gewoon met soepgroenten.

Chili Con Carne Jamie Oliver

Jamie’s snelle versie van dit heerlijke Mexicaanse eten: chili con carne met bonen uit blik in plaats van gedroogde bonen die eerst 12 uur moeten weken.

Beef Wellington Jamie Oliver

Lekker makkelijk Beef Wellington met gehakt recept van Jamie Oliver voor 4 goedkope worstenbroden uit zijn kookboek Ministry of Food of Jamie’s Food Revolution.

Beef Wellington Gordon Ramsay

Lekker Beef Wellington recept van Gordon Ramsay: een feestelijk recept met prosciutto, paddestoelen en wijn dat je makkelijk 1 dag op voorhand kan voorbereiden.

Jeroen Meus leert Nederland koken

Vlaamse TV Chef Jeroen Meus gaat op kousenvoeten proberen door te breken in Nederland met een wekelijks recept in De Volkskrant.

Hoe word ik een goddelijke huisvrouw?

Nigella Lawson’s "Hoe word ik een goddelijke huisvrouw" was volgens haar als grap bedoelt: "ik kan niet strijken, borstel nooit de zijkanten en achterkant van mijn haar, ik ben geweldig nonchalant en ben slecht in alles wat een goddelijke huisvrouw zou willen worden. Wist je dat Nigella Lawson rauwe kip klaarmaakte omdat ze de timer […]

Gordon Ramsay kookt op je Iphone

Voortaan kan je kookvideo’s en recepten van Gordon Ramsay en Jamie Oliver offline bekijken op je Iphone. Jamie Oliver had al 60 recepten met stapsgewijze uitleg en interactieve boodschappenlijst voor de Iphone voor ook 6 euro. Bij Jamie zitten er duidelijke kookvideo’s bij over snijtechnieken, vlees braden en andere basishandelingen voor de keuken. Gordon Ramsay […]