Geniet van de lekkerste espresso koffie in de fijnste espresso kopjes uit de beste espresso koffiebonen. Espresso kopjes voor verzamelaars en koffie genieters.

 

Illy espresso kopjes

 

Vind alle Illy espresso kopjes collecties op deze pagina: van unieke kristallen Illy kopjes naar artistiek versierde kopjes tot de bekende witte porseleinen espresso kopjes met het rode Illy logo.

 

Bovenaan het kristallen espresso kopje van kunstenaar Matteo Thun dat duidelijk afwijkt van de meer bekende Illy collecties hieronder. Het gedeeltelijk transparant koffie kopje laat ook het oog genieten van de donkere kleur van de koffie in contrast met mooie laagje diepbruine crema.

 

Stijlvolle Illy espresso kopjes van Michelangelo Pistoletto

 

illy espresso kopjes michelangelo pistoletto

 

Deze zeer mooie espresso kopjes en ondertasjes van Michelangelo Pistoletto zijn versierd met een speels reflecterend platinum oppervlak dat een meer-malige spiegeling teweeg brengt - zoals 2 spiegels naast elkaar dit ook doen.

 

Geen water Geen koffie

 

illy espresso kopjes calisto

 

Marina Joao Calisto's Illy collectie benadrukt het belang van water in het leven van elke dag. Geen water betekent geen leven en ook geen koffie.

 

Illy espresso kopjes van Louise Bourgeois

 

Illy espresso kopjes Louise Bourgeois

 

Louise Bourgeois creëerde deze blauw en roos gekleurde espresso kopjes voor Illy met op ieder kopje een andere poëtische boodschap.

 

Illy espresso kopjes Artistas do Brasil

 

Illy espresso kopjes Artistas do Brasil

 

De espresso kopjes collectie "Artistas do Brasil" is een eerbetoon voor de 10de verjaardag van de 'Illy Koffie Quality Award' voor de Braziliaanse koffie kwekers.

 

Jef Koons' Illy espresso kopjes

 

illy espresso kopjes jeff koons

 

Jeff Koons maakte deze 6 kleurrijke en grappige espresso kopjes met op elk kopje en ondertasje een kleurrijk silhouet van de volgende dieren: een pony, koe, kangoeroe, beer, nijlpaard en walrus.

 

Marina Abramovic

 

Illy espresso kopjes van Marina Abramovic

 

Een collectie van 6 espresso kopjes en tasjes van Marina Abramovic: een jong artiest in hedendaagse kunst en winnaar van de prestigieuze P.S.1/Moma prijs.

 

Surrealistische Illy espresso kopjes van Norma J

 

Illy espresso kopjes Norma J

 

Opnieuw een winnaar van de winnaar van de P.S.1. prijs: Norma J.'s kopjes zijn ietwat surrealistisch geïnspireerd met wasmachines die bengelen in een blauwe lucht.

 

Illy horeca porselein espresso kopjes

 

restaurant illy espresso kopjes

 

Bovenaan het welbekende witte espresso kopje met het rode logo van Illy : gemaakt in horeca porselein voor het serveren van espresso bij u thuis of in het restaurant.

 

Illy espresso kopjes samengevat

 

Illy maakt niet alleen heerlijke koffie mengsels, maar maakt ook kunstzinnige espresso kopjes. Persoonlijk gaat mijn voorkeur naar het doorzichtige kristallen espresso kopje.


Bananen smoothie

Heerlijk ontbijtrecept voor bananen smoothie met koffie: zet alles klaar net voor je gaat slapen en je hebt de volgende morgen in geen tijd een lekker ontbijt.