101+ Lekker Lange Lijst Paleo Soep Recepten

Kies uit deze 101+ populairste paleo soep recepten. Perfect als je in de stemming bent voor iets warms of romig, zodat jij onmiddellijk met makkelijke recepten zal genieten van gezonde en verrassend lekkere soepen.

Afslanken tips

Hoe kan je afvallen zonder dieet? Is het echt nodig je tanden op elkaar te schroeven of een knoop in je maag te opereren? Makkelijker is de logica achter de 2 laatste ingrepen te begrijpen: je doet iets zodat je nog steeds zoveel kan eten als je zou willen, alleen wordt het je flink moeilijk […]

Het paleo dieet

Lees waarom je met het paleo dieet makkelijk kilo’s zal afvallen en waarom het preventief werkt tegen diabetes en welvaartsziekten zodat je gezond zal genieten.

Afvallen zonder dieet

Afvallen zonder dieet klinkt ongelooflijk, maar de logica is simpel: je slaat energie in vet op als je de energie niet verbrandt. of anders gezegd: meer bewegen als je niet minder wil eten en toch wil afvallen.

Zwarte rijst: het nieuwe wapen tegen kanker?

Wordt zwarte rijst, bekend in de Chinese keuken als ‘Verboden Rijst’, het nieuwe ‘superfood’ tegen kanker en hart- en vaatziekten: bevat meer antioxidanten dan gezonde bosbessen!

Snel afvallen: gooi Nigella Lawson’s kookboeken weg!

Volgens Janet Macdonald is snel afvallen makkelijk: ze verloor 70 kg nadat ze haar kookboeken van Nigella Lawson, Jamie Oliver en Gordon Ramsay in de vuilbak gooide.

Voedselovergevoeligheid

Voor de 800 duizend Nederlanders die leven met voedselovergevoeligheid – voedselallergie of voedselintolerantie – is er nu het nieuwe kookboek "Lekker Eten" boordevol recepten en tips om veilig te eten. Het kookboek is geschreven door Larisse van der Haar-Buijze met bijdragen van: Erna Botjes: voorzitter van de Stichting VoedselAllergie, Drs. M.H.W.M. Roovers: allergoloog van het […]

Kanker Voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen, en dit geldt nog meer voor kanker. Kanker is een ziekte van deze tijd, en daarom moeten we even kijken naar de levensstijl van vóór de oorlog, toen kanker veel minder voorkomt dan nu. De grootste verschillen tussen toen en nu zijn: we bewegen minder tot bijna niet meer onze […]

Gezond eten op school

Volgens Vlaams parlementslid Mieke Vogels (Groen!) moeten we beginnen met gezond eten op school om zo de bevolking terug gezonder te leren eten.

Stevija

Pure stevia, caloriearme stevia producten die bovendien diabetes vriendelijk lijken, kan je vinden bij de Nederlandse producent SteviJa.