De Beste Hobbykok van Vlaanderen

Hobbykok Claudia Allemeersch die vorig jaar winnaar was van het VTM kookprogramma ‘De Beste Hobbykok van Vlaanderen’, werkt aan een eigen VTM programma.

En als we Piet Huysentruyt mogen geloven, dan is de VTM druk bezig met het opzetten van een heuse kookzender. Dit laatste is een overgroot success voor AFN – Asian Food Channel – hier in Azië, maar er moet worden bijgezegd dat mensen hier 24/7 eten of aan eten denken. VTM woordvoerster Sara Vercauteren spreekt PH alvast tegen met te zeggen dat er geen kookzender op het menu staat, wel een Internet site genaamd zesta.be waar je kookvragen, inspiratie en creativiteit kan delen met andere hobbykoks.

Claudia druk bezig een eigen website op te zetten onder de naam Claudia kookt, al is daar online niets van te merken.

Hobbykok van VlaanderenMaar als je daadwerkelijk ook eens iets concreet wil zien lees dan Claudia Kookt Voor Vrienden : een kookboek dat lezers toont hoe je sfeervol kan tafelen en je gasten kan verwennen.

‘De Beste Hobbykok van Vlaanderen’ in haar tweede seizoen en loopt op dinsdag 9 November aflevering 11 op VTM om 20 uur 45. De 6 hobbykoks kregen vorige week de taak om een eigen menu te bereiden dat deze week zal worden geproefd en beoordeeld om zo tot 1 van de 4 beste hobbykoks van Vlaanderen te behoren.

Geef een Reactie

*