Hoe word ik een goddelijke huisvrouw?

Nigella Lawson’s "Hoe word ik een goddelijke huisvrouw" was volgens haar als grap bedoelt:

"ik kan niet strijken, borstel nooit de zijkanten en achterkant van mijn haar, ik ben geweldig nonchalant en ben slecht in alles wat een goddelijke huisvrouw zou willen worden.

Wist je dat Nigella Lawson rauwe kip klaarmaakte omdat ze de timer van de oven vergat op te zetten? Of soms nog een klaargemaakte schotel salade vind nadat al haar gasten zijn vertrokken?

Hoe word ik een goddelijke huisvrouwDezelfde Nigella, beroemd van haar lekkere recepten op TV, vertelt in het Engelse nieuwsblad ‘The Telegraph‘ hoe ze als kind eten haatte, en dat ze zo nu en dan al wel eens iets fout laat lopen in de keuken. Zo slaagde ze erin de veiligheidsagenten van Salman Rushdie op stang te jagen toen ze al kokerellend in zijn keuken de oven deed ontploffen.

Nigella vindt van haarzelf dat ze geen perfectionist is. Dit blijkt duidelijk uit haar kookprogramma’s: alle gerechten worden op ietwat speelse wijze bereid en er is marge voor ‘fouten’. Uiteindelijk zien haar recepten er niet alleen lekker uit, ze smaken meestal ook voortreffelijk en zijn makkelijk en snel klaar te maken.

Geef een Reactie

*