Stop knoflook adem met een kauwtabletje

Lekker genoten van een shoarma met knoflooksaus, maar je vrienden klagen over je knoflook adem? Probeer dan een kauwtabletje op basis van peterselie: AfterGarlic.

Vermits het ietwat onpraktisch is om telkenmale een bosje peterselie op te peuzelen na een gerecht met knoflookboter, kwamen Carel van Helsdingen en Niek Arke op het idee om een kauwtabletje te ontwikkelen op basis van peterselie en Chlorella: eencellige groene algen die tot de stam van de groenwieren behoren.

Waar komt knoflook adem vandaan?

Knoflook AdemDe onprettige en voor sommigen zelfs stinkende adem die optreed na het eten van knoflook gerechten, is een gevolg van de vertering van de knoflook in de maag: zwavelverbindingen worden gevormd die worden opgenomen in het bloed en weer worden uitgestoten via de poriën. Het gaat hier dus ook om een lichaamsgeur en niet direct een slechte mondhygiëne.

AfterGarlic is gemaakt van bovenvermelde natuurlijke werkzame ingrediënten, die effectief de knoflookgeur bestrijden: ze neutraliseren de zwavelverbindingen die ontstaan in de maag en voorkomen daardoor de niet voor iedereen prettige mondgeur en lichaamsgeur uit de poriën. De mint en menthol in de AfterGarlic kauwtabletten maskeren direct onaangename geuren in de mond.

Een verpakking van 10 AfterGarlic kauwtabletten zijn te koop voor € 2,99 bij D.I.O. Drogisterijen, Albert Heijn, De Tuinen, Rozemarijn & Thijm, Kruiderij Minerva en Gezond & Wel Gezondheidswinkels.

Geef een Reactie

*