Koken met Piet Huysentruyt

Hoe kan je koken met Piet Huysentruyt zonder je effectief in te schrijven voor SOS Piet? Kijk op 26 December op VTM naar het Kerstdiner van Piet in het dienstencentrum Zonneheem te Eeklo.

Vorige zondag al maakte SOS Piet kaontjessesse of kaantjessaus in Eeklo en gisteren was het de beurt aan het dienstencentrum van Eeklo dat dit jaar haar 25 jaar bestaan viert.

Een van de medewerkers van het dienstencentrum, Miranda, had Piet een mailtje gestuurd of hij niet eens in Zonneheem wou komen koken. Onder het typische SOS Piet motto: ‘als de fouten goed zijn, komen we af met onze ploeg’ loste Piet deze keer alle fouten op voor een gans kerstdiner voor het dienstencentrum.

Koken met Piet HuysentruytDrie vrijwilligers stonden naast Piet in de keuken:

  • Frank Lemmens maakte terrine van kreeft met Philadelphia waar Piet al snel ingreep om de terrine toch stijf genoeg te krijgen.
  • Karen Engels hoofdgerecht bestond uit varkensgebraad met witte wijnsaus en
  • Ivette De Pauw maakte met Piet’s hulp overheerlijke champagnesorbet.

Wat er allemaal mis kan lopen en hoe het ook alweer even snel en makkelijk kan worden opgelost tijden het koken met Piet Huysentruyt in de keuken van Zonneheem, kan je bekijken op zondag 26 december om 18.20 uur op VTM met de herhaling op 1 januari 2011 om 13.45 uur.

Geef een Reactie

*