Kokosrijst

De lekkerste kip kerrie met kokosrijst kan je eten in het Citrus cafe-restaurant in Bangsar Village 2 in Kuala Lumpur.

De kip lijkt klein maar is ontzettend lekker met een subtiele citrussmaak. Zonder de overdreven hoeveelheid aan olie die je bij de kip kerries van de als paddestoelen uit de grond rijzende ‘Kopitiams’ geserveerd krijgt, en waar de smaak niet echt om over naar huis te schrijven is.

Kokos RijstKopitiams waren oorspronkelijk Chinese restaurants met lekker en goedkoop traditioneel eten.

Nu echter is iedereen die ook maar een kookplaat kan vinden een Kopitiam franchise aan’t openen. Jammer.

Je kan er ook gratis surfen en vooral genieten van een lekkere cake met een lekkere kopje koffie of talloze andere drankjes, stropen, vers fruitsap combinaties of deze oogstrelend lekkere chocolade melk. Het menu is zowel westers als oosters, wat bij Citrus goed gelukt is.

Chocolade MelkElke vrijdag is er een gevarieerd buffet (elke week weer wat anders) en een aanrader is het zondag brunch buffet met een selectie van hun lekkere nasi lemak, pannenkoeken en Halwa Poori: lekkere Pakistaanse chapatti met aardappel en kikkererwten kerries.

Ben je een liefhebber van Pakistaans eten, geniet dan van de in de pan gebakken kebabs.

Hun westerse gerechten bestaan uit heerlijke pizza’s, pasta’s en broodjes. Te veel lekkers om in 1 keer te proberen: ga best met een groep of probeer het zondag’s brunch buffet.

Menukaart Citrus RestaurantPrijs is best goed voor een zeer lekkere nasi lemak: 2 kokos rijst en 1 warme chocolademelk voor 37.05 Ringgit of 9.15 Euro.

Misschien raar om te horen maar neem ‘extra’ kleding mee want de stoelen recht onder de airconditioning zijn erg koud.

Citrus Cafe & Restaurant

Bangsar Village II, 2de verdiep

Jalan Telawi Bangsar

59100 Kuala Lumpur

Maleisie

Telefoon: +60 (0)322879560

Geef een Reactie

*