Komen Eten VT4

Komen Eten is de naam van een culinair programma op de Belgische VT4 televisie. Het is een afkooksel van het Britse “Come Dine With Me” waar 4 amateur chefs het tegen elkaar opnemen om 1000 Engelse ponden te winnen.

In Komen Eten komen ook 4 deelnemers aan bod. Ieder speelt gastheer in zijn eigen huis en organiseert een gezellige avond met avondmaal voor de 3 andere deelnemers. De kandidaten beoordelen na elke avond hoeveel punten de gastheer verdient voor het eten en de gastvrijheid.

Peggy Komen EtenZo schoorde Peggy uit Laakdal in Komen Eten 51 punten, waar haar rivalen Dana uit Oudenaarde 28; Lucas uit Haasrode 46; en Vanessa uit Oudenaarde 47 punten behaalden, om je een idee te geven dat 50 punten of meer, een zeer mooie score is.

Vanavond is kleurrijke Ivo uit Wommelgem gastheer en volgende recepten staan op zijn menu:

Komen Eten VT4Alle recepten uit alle Komen Eten programma’s zijn te vinden op de recepten pagina van VT 4.

Ivo was uitbater van een broodjes en pizza zaak, maar werd na het overlijden van zijn vrouw huisman. Vanavond geeft hij ook het recept prijs van het door hem uitgevonden Tonijntino: een lekker hapje gebaseerd op een martino broodje waar de filet americain vervangen is door tonijn. Bovendien wordt een ganse fles Cointreau opgedronken, wat de sfeer alleen maar ten goede kan komen.

Zoals Peggy is ook Ivo ingeschreven door zijn kinderen, wat dikwijls ook tot goede scores leidt.

De kookkunsten en gastvrijheid van Ivo Ruts zijn te bekijken op VT4 deze avond, woensdag 8 september om 19 uur 55. De winnaar van deze week wordt morgen bekend gemaakt.

Geef een Reactie

*