Kookbijbel

Dit nieuwe kookbijbel doet zelfs Piet Huysentruyt als een kleuter lijken: het bestaat u 6 delen, telt 2400 pagina’s, weegt 22 kg en heet: "It better be good".

Dat is gelijk 1000 pagina’s meer dan de huidige kookbijbel: de Larousse Gastronomique, dus niet alleen PH heeft wat in te halen.

Het nieuwe kookboek der kookboeken is een werk van miljardair Myhrvold die zijn rijkdom bij elkaar zwoegde bij Microsoft maar uiteindelijk ook een gediplomeerd en ervaren kok.

KookbijbelHet boek staat vol met alles wat je maar kunt bedenken en bovendien ontzettend mooie illustraties: van simpele, alledaagse recepten tot de allernieuwste moleculaire kooktechnieken en tips hoe je gerechten presenteert, verpakt en bewaart.

Een voorbeeld van wat er zoal te vinden is: gekristalliseerde rozenblaadjes, watermeloen dat er als vlees uitziet en een bijzondere variant op kaashamburger.

De prijs is er dan ook naar $625 en pas in de winkels vanaf maart 2011: 2 maanden na het Kerst en Nieuwjaar smulseizoen… misschien goed ter voorbereiding van de daarop volgende Kerst.

Geef een Reactie

*