Ovenschotel prei gehakt

Snel, makkelijk lekker en goedkoop: Sofie Dumont maakt een lekkere ovenschotel met gehakt, prei in kaassaus en aardappelpuree in haar kookprogramma De Keuken van Sofie.

Wortelpuree maken

Snel klaar recept om uiterst lekkere wortelpuree te maken van Piet Huysentruyt uit SOS Piet en een variant voor wortelstoemp van Jeroen Meus.

Rocky road

Een mierzoet, makkelijk en lekker chocolade recept: rocky road maken of nougat zonder eiwit met Sofie Dumont uit De Perfecte Keuken met "spekken van de kermis". Een makkelijk recept dat je met je kinderen kan maken.

Confituurtaart

Vandaag gaat Sofie Dumont in De Keuken van Sofie een confituurtaart maken. Lees hier alvast een supersnelle versie om confituurtaart te bakken met slechts 2 ingrediënten: confituur en bladerdeeg.

De Keuken van Sofie

Sofie Dumont pakt vanaf volgende week maandag 27 augustus uit met een dagdagelijks kookprogramma De Keuken van Sofie.

Chocoladecake maken

2 lekkere chocoladecake recepten: origineel chocoladecake recept van Jeroen Meus met donkere chocolade en amandelpoeder, of 3 keer chocolade (cacaopoeder, chocolademousse voor de vulling en blinkende chocoladeglazuur voor de afwerking) om de lekkere cake te maken uit Goe Gebakken.

Slasoep

Uiterst lekkere, voedzame slasoep met boursin en superlekkere balletjes gehakt met gerookt spek en Parmezaanse kaas van Jeroen Meus uit het kookprogramma Dagelijkse Kost.

Appeltaart Bakken

Makkelijk recept om zelf appelcake of appeltaart te bakken volgens een lekker recept van Piet Huysentruyt uit SOS Piet.

SOS Piet Zweedse Kaneelrolletjes, Citroen Meringue Taart

SOS Piet maakt voor Pasen Zweedse kaneelrolletjes en citroen meringue taart. Geniet alvast van het lekkere citroentaart recept van Angela Nilsen.

SOS Piet Lenteomelet met asperges, Appelfrietjes, Macarons de Paris

2 oude en 3 nieuwe SOS Piet recepten: Asperges op Vlaamse wijze, Macarons, Lenteomelet met asperges, Appelfrietjes en Macarons de Paris.