Makkelijke recepten die altijd lukken bij iedereen.


Kip curry

Makkelijk kip curry recept dat ieder kan maken die ook water kan koken, zodat je het huis niet uit moet om goedkoop te genieten van oosterse kip met currysaus.

Mosselen recept

Maak dit makkelijk mosselen recept om je vingers van af te likken, zodat je in minder dan 30 minuten zal genieten van een heerlijk mossel gerecht met saus.

Wortelen klaarmaken

Wortelen klaarmaken met of zonder erwtjes doe je met dit makkelijke en goedkope recept zodat je zal genieten van verrassende smaken bij deze oude klassieker.

Spinaziepuree

2 lekkere recepten om spinaziepuree te maken met verse spinazie zodat je supersnel zal genieten van de gezondste aardappelpuree: dus ook zo sterk als Popeye.

Kip tandoori recept

Lekker kip tandoori recept zodat je naar eigen smaak makkelijk een lekkere, oosterse kip uit de oven zal serveren: dus goedkoop want je moet niet op restaurant.

Rosbief braden

Lekker recept om rosbief te braden in de oven: krokant van buiten en sappig van binnen, met een snelle, makkelijke saus van het kookvocht, volgens een recept van Piet Huysentruyt uit SOS Piet.

Slasoep

Geniet in minder dan 30 minuten van dit lekker makkelijk slasoep recept en serveer indien gewenst met kruidenkaas, gebakken korstjes,boursin of room.

Chocoladecake recept

Voor deze makkelijke chocoladecake bak je gewoon een luchtig recept voor chocomousse en smeer er na het bakken verse chocomousse over of tussen.

Kervelsoep Piet

Maximale smaak met minimaal werk en ingrediënten: heerlijk kervelsoep recept van Piet Huysentruyt.

Knolseldersoep recept

Een makkelijke, lichte, romige soep die smaakt naar selder zonder vezels of brokjes: maak snel dit lekker knolseldersoep recept met knolselder en een minimum aan smaakmakers.