Online eten bestellen op Facebook

Waar blijven de Nederlandse en Belgische online leveranciers? Duitsers en Zweden hun voortaan hun eten bestellen op Facebook.

Al wat zij moeten doen is een kijkje nemen op het Duitse KommtEssen of Zweedse Middagsfrid om te zien wat de pot schaft. Je kan dan alle ingrediënten bestellen, je krijgt er zelfs het recept en kookinstructies bij. Dat wil zeggen dat je alles zelf moet bereiden: goed idee of niet?

Online Eten BestellenGoed omdat de producten uit eigen streek geteeld worden, met de nadruk op gezonde, biologische en ecologisch verantwoorde teelten. En als je zelf kookt, kan je zuinig omspringen met suikers en vetten. Als je even rondom je kijkt naar wie altijd uit eten gaat, zul je merken dat deze mensen ietwat dikker in hun vel zitten: niet omdat ze minder bewegen, wel omdat hun voedsel rijker is aan vet en suikers: de 2 eenvoudigste smaakmakers in restaurants.

Het idee is goed, en hopelijk gaan meer mensen hiervan gebruik maken, zodat de leveringsprijs naar omlaag kan. Niet dat het zo duur is: minder dan 4 Euro per persoon per maaltijd als je rekent dat 5 maaltijden voor 4 personen geleverd door KommtEssen 78 euros kosten.

Je moet niet meer in de file rijden, ook niet meer zoeken naareen parkeerplaats, of naar een paraplu om vanuit je auto in de winkel te stappen: surf even online op Facebook, bestel je eten en alles wordt piekfijn geleverd aan huis.

Geef een Reactie

*