Senioren kookcursus voor beginners

In Heerde start op 5 oktober een kookcursus voor beginner van 55 en ouder. Zowel de Nederlandse als de buitenlandse keuken komt aan bod.

Deze kookworkshop is georganiseerd door Bintwerk: het overkoepelend ‘gebinte’ of die alle vormen van welzijnswerk in de Nederlandse gemeente Heerde ondersteund en verbindt.

Kookcursus voor beginnersDe 10 kooklessen worden gegeven van 5 tot 7 uur ’s avonds door 2 vrijwilligers en richten zich vooral naar degenen die het belangrijk vinden om zelf een gezonde maaltijd te koken. Na de kookles worden alle gerechten gezamenlijk opgegeten.

Kostprijs bedraagt 75€ waarmee de ingrediënten worden betaald. Voor meer info belt u Hylke Soepboer : +31 (0) 384470279

Comments

 1. Addie van der Bult says:

  Dag Hylke,

  Mijn maat en ik willen graag een kookcursus doen. Wij zijn absolute niets- kunners en daar moet verandering in komen. Uw website sprak ons aan echter mijn maat is 53 en ik 50. Wij komen uit Zwolle. Is het mogelijk, dat bij uitzondering, het criterium van 55 jaar wordt verlaagd naar 50??

  Ik hoor graag van u.

  Met vriendelijke groet

  Addie van der Bult & Joop van der Oort

 2. Dag Addie,

  Contacteer aub Hylke via het telefoonnummer, want zij maakt verder geen deel uit van deze website:anders gezegd: ze zal deze reacties hoogstwaarschijnlijk niet lezen.

  Jammer genoeg geen email gevonden van Hylke, noch Bintwerk, dus een beller is sneller Addie en Joop 🙂

  Succes en laat weten hoe het afloopt!

Geef een Reactie

*