Kruidenroom

Heerlijk bij frietjes, eieren, een lekkere steak of als garnituur in soep: kruidenroom, ook een snel en goedkoop alternatief voor kruidenkaas.

Is Heineken het beste bier van Belgie?

Als je de enquête van test Aankoop moet geloven, is Heineken het 4de lekkerste en het op 1 na duurste pils bier in Belgie.

Aardbeien scannen met je smartphone

Scan de barcode van de aardbeien en je smartphone vertelt je meteen hoe gezond ze zijn, hoe ze te bewaren, wat de voedingswaarde is en geeft je een keuze van lekkere aardbeien recepten.

Boerenkaas

Plus biedt de lekkerste Nederlandse Boerenkaas aan van Gijs: Goudse boerenkaas Cum Laude 2011.

Hoegaarden Pierre Celis dood

Bier brouwen met korianderzaadjes en gedroogde sinaasappelschilen: de vader van Hoegaarden bier, Pierre Celis, is overleden met kanker.

Fairtrade thee

Supermarktketen PLUS biedt voortaan alleen nog Fairtrade thee aan in haar ganse Huismerk thee assortiment: 19 (h)eerlijke smaken.

Asperges

De lente is het hoogseizoen voor asperges, dus moet je er nu gaan van genieten.

Amstel Bier introduceert het Tapje

Amstel Bier ontwikkelt verder in het thuistapsegment en komt met een nieuwe thuistap in pet: het Amstel-Tapje.

Hoe groen is giftige Monsanto soja?

Wist u dat zelfs het WWF giftige soja van Monsanto steunt met een groen label? Deze giftige soja doodt landbouwgrond en wordt doodleuk gevoed aan dieren die u koopt in de niet biologische winkel.

Raapstelen

2 lekkere recepten om raapstelen klaar te maken, raapstelen zijn zeer smaakvolle bijna vergeten groenten van de vroege lente.