Sinterklaas recepten

Pepernoten, speculaas, borstplaat: vind alle sinterklaas recepten terug in het nieuwe kookboek "Sinterklaasrecepten, Wie Zoet is Krijgt Lekkers" van patissier Ramon Brugman uit Hardewijk, Nederland.

Ramon is souschef in een hotel in Garderen. Zijn grootvader leerde de knepen van het bakkersvak aan Kees Wegerif – uitbater van een bakkerij in Hardewijk- en Kees leerde het dan weer verder aan Ramon.

Sinterklaas ReceptenZoals elke chef droomt van zijn eigen recepten gebundeld in een kookboek, viel het Ramon op dat er geen kookboek bestond met typische sinterklaas recepten. Net na de intrede van Sinterklaas eind augustus, begon Ramon met Natascha Knijff – vormgeving – en Han van Zadelhoff – fotograaf – van ontwerpstudio Vette Vis aan wat nu een zeer mooi en vooral ambachtelijk sinterklaas kookboek is geworden.

Alle recepten in Ramon’s kookboek zijn ambachtelijk voorgesteld met de oude grondstoffen van grootvader’s tijd.

Je kan de lekkerste sinterklaas recepten van Ramon Brugman nu kopen na het storten van 17,15 Euro op het rekeningnummer 1511.64.304 met vermelding Sinterklaas, uw naam en adres, ter attentie van Galerie Vette Vis, Vischmarkt 25, Harderwijk, Nederland

Geef een Reactie

*