SOS Piet feestelijke Siberische Omelet, Pommes Duchesse en Kaontjessesse uit Meetjesland

SOS Piet stapt weer in 3 Vlaamse keukens om thuiskoks uit de nood te helpen met lekkere recepten. Alvast een voorsmaakje op de recepten van vandaag:

Eerst en vooral brengt onze Westvlaamse kok een bezoekje in Eeklo waar hij Karolien uit de nood met een typisch gerecht van het Meetjesland: Karoliens "kaontjessesse" of kaantjessaus is te zuur en te dun.

Ken slaagt er dan weer niet in om zijn Pommes duchesse zo klaar te maken dat ze er zowel goed uitzien en lekker krokant zijn van buiten maar toch niet te droog van binnen.

Omelet SiberienneTenslotte nodigt Els Piet uit om te vragen hoe ze haar Siberische omelet minder dik kan maken en de smaak meer op punt te zetten.

Hoe Piet Huysentruyt kokend Vlaanderen dit weekend uit de nood helpt kan je volgen op SOS Piet aflevering 11, vandaag zondag 12 december 2010 op VTM om 18 uur 20, of de herhaling op zaterdag 18 december 2010 om 13 uur 45.

Elke Week Nieuwe OnsKookboek.be Recepten in je Mailbox!

Op dit moment halen +100.000 mensen elke week nieuwe inspiratie uit onze gratis recepten. Wil je ook op de hoogte blijven vul hieronder je beste email adres in:

Comments

 1. DE LEYE EDITH says:

  WAAR KAN IK DAT RECEPT VINDEN VAN SIBERISCHE OMELET

 2. Beste Edith,

  Recept en video van Piet Huysentruyt’s Siberische Omelet kan je bekijken op:
  http://www.zesta.be/recept/siberische-omelet

  Vriendelijke groet,

  Stef

Geef een Reactie

*