Studentenkookboek

Het derde studentenkookboek van de Universiteit Antwerpen wekt de (eet)lust op: de recepten zijn gebaseerd op liefdeprikkelende afrodisiaca.

Behalve hersenen zijn hormonen wellicht het meest geprikkeld tijdens het studentenleven. Elke dag frieten eten in de kantine is dan wel lekker, het is helemaal niet gezond. Vandaar dat de Universiteit Antwerpen uitpakt met hun derde kookboek "CookBook 3" waar prettige en simpele gerechten worden voorgesteld die niet alleen de eetlust, maar ook de seksuele lust opwekken.

StudentenkookboekCookbook 1 was geschreven rond het thema verdraagzaamheid en liefde, Cookbook 2 pakte de milieuproblemen aan en Cookbook 3 is gewoon een speels kookboek met liefdeprikkelende ingrediënten zoals chocolade, knoflook, basilicum en oesters. De recepten zijn voorzien van prachtige foto’s en originele namen zoals Pretty potatoes, Kiss me quick en Cute curry.

Studenten kunnen in dit kookboek ook gedichten en citaten lezen van Vlaams dichter en schrijver Gerd de Ley.

Al bij al is Cookbook 3 een ideaal studentenkookboek met eenvoudige recepten voor een ietwat gezonder studentenleven zonder rocketscience te zijn. Bovendien kan je de proef op de som nemen en uittesten of deze afrodisiaca nu wel degelijk werken. Gaat de liefde echt door de maag?

Geef een Reactie

*